Parashikimet e frikshme të Nostradamusit për 2019: Tërmete dhe…


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Pas alarmit të dhënë nga Presidenti Ilir Meta se, Ballkani rrezikon të goditet nga një tërmet apokaliptik, frika dhe ankthi te qytetarët është shtuar.

Referuar lëkundjeve të shumta në Korçë dhe Greqi, një pjesë i kanë dhënë të drejtë Presidentit Meta, ndërsa një pjesë tjetër thonë se ai ka dalë mbi shkencën, pasi tërmetet nuk mund të parashikohen.

Por, çfarë thoshte Nostradamusi në parashikimet e tij për vitin 2019?

Në fakt, në një artikull të publikuar pak muaj më parë nga gazeta turke “Sabah”, flitej për parashikimet e frikshme të Nostradamusit, në të cilat thuhej se në 2019 do të ketë tërmete të fuqishme, që do të trondisin Mesdheun, duke shënuar vdekje e tmerre.

“Në vitin 2019 do të ketë tërmete të fuqishme që do të trondisin Mesdheun, duke shënuar vdekje e tmerre”, ishte parashikimi i Nostradamusit.