Pakt për Europën, Luftëtari barazon me Kukësin


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Kukësi nuk shkon më shumë se barazimi në fushën e tij përballë Luftëtarit, por kjo pikë i mjafton për të siguruar matematikisht vendin e dytë. Pika i shërben edhe Luftëtarit për të ruajtur pozitat në vend të tretë, kur kanë mbetur edhe dy javë kampionat. Për Kukësin shënoi dy herë gjeorgjiani Dzaria në pjesën e parë, kurse në të dytën për Luftëtarin shënuan Lamçja dhe braziliani Xhekson. Të dyja skuadrat shkojnë të qeta drejt Europës.