Nuk ka bir k*rve që na përçan, memet pikante të studentëve (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Mijëra studentë kanë dalë në protestë përpara Ministrisë së Arsimit. Përveç natyrës paqësore, ajo që pikas në protesta janë pankartat e ndryshe.  I hidhni një sy.