Vdekja e notarit në Sarandë, flet drejtori i spitalit: Dyshojmë për…


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një ditë pasi në këtë qytet ndërroi jetë notari 65-vjeçar Mark Ademi drejtori i spitalit Tajar Lako në një intervistë për Report Tv tregon se lezhjanit iu dha ndihma e parë me shpejtësi, por nuk mundi të mbijetonte, ndërsa shkak dyshohet arresti kardiak.

“Shpreh ngushëllimet e mia si drejtues por edhe si staf i spitalit të Sarandës për Mark Ademin. Duke qenë se qyteti i Sarandës është një qytet turistik po me të njëjtën kohë edhe Lezha dhe Mark Ademi ka qenë një notar i vjetër dhe ka ardhur në qytetin tonë për një aktivitet. Për këtë aktivitet është njoftuar edhe spitali i Sarandës i cili ka dërguar pranë aktivitetit edhe një grup infermierësh”