Njihuni me Sarën, kjo është avokatja më e ‘nxehtë’ për momentin (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Emri i saj është Sarah Kohan dhe ajo ka studiuar në Harward për juridik. Ajo ka origjinë nga Australia dhe ka fituar në Instagram pseudonimin e ‘avokates hot’. 23-vjeçarja punon paradite si avokate dhe më vonë si modele. Aftësitë e saj tërheqin vëmendjen e juritsëve dhe të gjygtarit.

Sara Kohan jeton tani në Australi dhe ka mijëra përsona që kërkojnë shërbimet e saj për çështje drejtësie. Si ju duket kjo avokate bukuroshe?