Njihuni me kullën gjigante të Amazon


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Amazon hapi kullën 160 metra të lartë, të quajtur “Dita 1”, në nëntor të 2016-ës.

Qiell-gërvishtësja ndodhet në zemër të qytetit Seattlle dhe shërben si baza e re e operacioneve të kompanisë.

Krahas lartësisë, pjesa më e bukur e kësaj kulle do të jetë pjesa jashtë saj, ku janë ndërtuar tre sfera gjigante xhami.

Këto sfera do të jenë të mbushura me gjelbërim dhe specie në zhdukje dhe do të jenë të kompletuara në vitin 2018.

Ideja e Amazon është t’ju japë punonjësve të vet, nëj oaz të mrekullueshëm kënaqësie, në ambientet e tyre të punës.