Ngjarja në ‘Dunavat’, hesht policia e Gjirokastrës


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Kanë kaluar më shumë se 24 orë nga ngjarja e ndodhur dje në Gjirokastër, ku u gjet pa jetë një burrë, por policia s’ka dhënë ende asnjë reagim.

As mohim dhe as konfirmim të ngjarjes që u raportua gjerësisht në media. Shtetasi Bujar Gjashta, 64 vjec, ishte gjetur i pajetë në Përroin e Dunavatit. 

64-vjeçari kishte shkuar si turist në Gjirokastër, por kishte humbur rrugën, teksa kishte dalë shëtitje në qytet. Ngjarja dyshohet të ketë qenë aksidentale për shkak të terrenit të vështirë. 

©argjirolajm.net