Nga Gjirokastra në Amerikë, ish-talenti i Luftëtarit i shënon Barcelonës


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Të shumtë janë shqiptarët të cilët në kërkim të një jete më të mirë janë larguar nga Shqipëria, duke lënë përgjysmë ndoshta edhe rrugën që mund të kenë nisur këtu. I tillë është rasti i talentit Arbër Lazaj i cili ka qenë pjesë e të rinjve të Luftëtarit deri sa vendosi që të largohet në drejtim të Amerikës së bashku me familjen e tij.

Ëndrra e tij për futbollin nuk ka përfunduar me ndryshimin e vendit, duke qenë se është pjesë e ACE Premier dhe luan me ekipin e të rinjve. Skuadra e tij, sot ka zhvilluar një ndeshje miqësore ndaj Barcelonës U18, ndeshje e cila është fituar nga skuadra ku aktivizohet 17-vjeçari shqiptar me rezultatin 4-2.

Lazaj ka arritur të lërë gjurmë përballë njërës prej Akademive më të mira në botë, duke realizuar gol në këtë takim. 17-vjeçari që luan si pykë, shihet si një nga talentet më premtuese dhe është një nga më të rëndëishmit e skuadrës, ndërkohë që ka edhe një fizik të jashtëzakonshëm, pasi është 1.92 metra i gjatë.