Nesër nis ndërprerja e energjisë në jug, OSHEE Gjirokastër tregon zonat ku do të ketë kufizim


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike në Gjirokastër ka njoftuar sot zonat që do të jenë pa energji në datat 19 dhe 21 shtator, prej orës 8 të mëngjesit deri në orën 16 pasdite. Stakimi i energjisë do të bëhet për remontin që kryhet në rrjet. Më poshtë njoftimi i plotë, ku saktësohen zonat që s’do të kenë drita.

Per shkak te stakim dhe tokezim si rezultat I remontit te Linjes 35kV L30 – 22 Bistrica 2 – Saranda 1, ne daten 19/09/2018 nga ora 08:00’ deri ne oren 16:00’. Do me mbeten pa energji keto zona : Berdenesh, Bateri, Bashkia Sarande, Çuke, Metoq, Gjashte, Shelegar, Bashkia Finiq: Bregas, Vrion, Vromero, Coraj, Ftere, Piqeras, Sasaj, Krekez, Shenvasi, Nivic bubar.

Stakim e tokezim te Celesit 10kV, te Fidrit “Lefter Talo” ne N/stacionin Livadhja, date 20/09/2018 nga ora 08:00’ deri ne oren 16:00’.

Do te mbeten pa energji ne Rrethin Sarande : Dober, Mancet, Shales, Dishat, Verve, Çiflik, Vagalat, Shkalle, Konispol

Stakim e tokezim te Celesit 10kV, te Fidrit “Partizani” ne N/stacionin Livadhja, ne daten 20/09/2018 nga ora 08:00’ deri ne oren 16:00’.

Do te mbeten pa energji ne Rrethin Sarande / Koder, Dermish, Rahulle, Aliko, Çaush, Trembul, Neohor, Jerme, Fitore, Memoraq, Hardhasove, Dhiver, Shendre, Theollogo, Janicat, Licat, Kocat, Leshnice, Malcar, Grazhdan, Zminec.

Stakim e tokezim te Celesave 10kV te Fidrave Zagori, Dropull i Poshtem ne N/stacionin Grapsh, ne daten 21/09/2018 nga ora 08:00’ deri ne oren 16:00’.

Do te mbeten pa energji ne Rrethin Gjirokaster / Fushe Nepravishte, Libohove, Suhe, Stegopul, Labove e kryqit, Selcke, Poliçan Sheper, Nivan, Koncke, Oshtave, Dushnic, Zhej, Lliar, Topove, Nderan, Skore, Sopik, Çatister, Hllomo, Mavrojere, Dervicjan, Goranxi, Vanister, Haskove, Sofratik, Dhuvjan, Terihat, Gorice, Frashtan, Lugar.