Nesër 4 bashki në jug të vendit do të jenë pa drita, ja njoftimi i OSHEE-së

Na ndiqni në Facebook dhe Instagram:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

OSHEE ka publikuar nje njoftim, ku behet e ditur se diten e neserme qytetet, Sarande, Delvinë dhe Konispol si edhe te gjitha fshatrat do te jene pa energji elektrike. Sipas OSHEE për shkak të punimeve që do të kryhen nga kompania KURUM Internanational sh.a, në HEC-in Bistrica 1, në datën 12 tetor në intervalin kohor 09:00-14:00, do të stakohet energjia në disa zona në Sarandë: Bërdenesh, Bateri, Çukë, Metoq, Gjashtë, Shelegar.

Ne Bashkine Delvine, Konispol dhe Bashkia Finiq: Bregas, Vrion, Vromero, Bashkia Delvine: Bajkaj, Vane, Palavli, Vergo, FushVeri, Kakodhiq, Bashaj, Senic, Tatzat, Isak, Kalas, Bamatat, Rusan, Stjar, Mavropull, Shijan, Karabaxh, Lefterhor, Kakodhiq, Varfaj, Janjar, Livadhja, Grave, Komat, Ninat, Markat, Llazat, Kallcat, Karoq, Sopik, Kullurice, Halo, Qenurjo, Fanar, Dober, Mancet, Shales, Dishat, Verve, Çiflik, Vagalat, Shkalle, Konispol, Koder, Dermish, Rahulle, Aliko, Çaush, Trembul, Neohor, Jerme, Fitore, Memoraq, Bistrice, Kronje, Dhruvjan, Pece, Muzine, Mesopotam, Finiq, SMT, Kranë, Sirakat, Kardhikaq, Livine, Velahov, Borsh, Coraj, Ftere, Piqeras, Lukovë, Sasaj, Krekëz, Shënvasi, Nivic Bubar.

Sondazh: Votoni personazhin e vitit 2018 në Gjirokastër (lista me 10 kandidatë)