Në mes të sezonit turistik, IKMT rrafshon një lokal në Ksamil, ankohen pronarët


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit (IKMT) me ndihmën e forcave të policisë, kanë realizuar ditën e sotme një aksion për shkatërrimin e disa lokaleve në Ksamil.

Pronarët e lokaleve që IKMT-ja i shkatërroi, u ankuan se prishja e objekteve është bërë pa asnjë paralajmërim dhe pa asnjë shkresë zyrtare.

Forca te shumta policore kane mberritur mesditen e sotme ne Ksamil per te mbeshtetur nje aksion te IKMT

IKMT ka shkaterruar nje lokal sherbimesh ne kulmin e sezonit turistik, pavaresisht se lokali ka funksionuar prej vitesh. Pronaret shprehen se prishja eshte bere pa paralajmerim dhe pa u lene asnje shkrese.