Ndriçim Xhepa vuan nga një sëmundje e rëndë, qeveria jep 5 milionë lekë për kurimin e aktorit

Aktori 60-vjeçar vuan nga një sëmundje e rëndë, dhe për kurimin e saj qeveria shqiptare ka menduar t’i vijë sadopak në ndihmë.

Qeveria ka akorduar një fond prej 5 milionë lekë të rinj për përballimin e shpenzimeve të mjekimit të aktorit të mirënjohur, në një klinikë jashtë vendit. Ky vendim është propozuar nga ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastriliu.

Ky fond të përballohet nga Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.