Ndërpritet ndeshja, arbitri shkon në tualet (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Në futboll sfidat mund të ndërpriten shumë herë e për arsye të ndryshme, por në sfidën mes Chaves dhe Nacional kjo ndërprerje ishte tepër e veçantë. Arsyeja u bë arbitri anësor pasi nuk mund të qendronte pa shkuar në tualet. Ndeshja u ndërpre për 3 minuta, e më pas kur u rikthye arbitri u prit mes duartrokitjeve.