Muaji i fundit në detyrë, Zamira Rami vendos kamera sigurie në Bashkinë Gjirokastër (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Muajin e fundit përpara se të largohet nga drejtimi i Bashkisë Gjirokastër, kryebashkiakja Zamira Rami e ka pajisur institucionin që drejtoi për katër vite me kamera sigurie. Ato janë vendosur në hyrjen kryesore të Bashkisë. Gjithsej janë tre kamera që monitorojnë hyrje-daljet në Bashki dhe sigurisht në Prefekturë që ështē një kat mē lart. 

©Argjirolajm.net