Motra e këngëtares shqiptare tregon kompaninë e filmave me pullë të kuqe ku punon…


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Motra e këngëtares shqiptare Enca Haxhia po kërkon famë dhe vëmendje me çdo kusht si e motra. Uindi, është vetëm 18 vjeçe vijon të provokojë ndjekësit e saj në rrjetet sociale. Të dyja vajzat duket se kanë lindur për të qenë pjese e ekranit. Ditën e djeshme Uindi ka vendosur t’u përgjigjet disa prej pyetjeve dhe ngacmimeve që i kanë bërë fansat. Njëri prej tyre, për të shuar kuriozitetin, e pyet nëse e është e vërtetë që e reja është bërë pjesë e një kompanie të madhe filmash me pullë të kuqe. E nga ana tjetër, nuk mungon as përgjigja e Uindit, plotë delikatesë e ironi. Ajo thotë: E mendova njëherë dhe Brazzers po pastaj thash Ku ka si PornHub?”