Moti për sot, ja kur do të bjerë shi


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

`Sot në shumicën e qarqeve priten reshje, por të dobëta. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit, në qarqet Shkodër dhe Kukës ato priten deri lokalisht mesatare. Në Veri, në zona shumë të kufizuara, reshjet mund të jenë intensive, shoqëruar me rrufe dhe erë momentale të fortë (më e mundshme në zonat malore).

Temperaturat

Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 16 / 25 °C

në vendet e ulëta: 14 / 27 °C

në vendet malore: 9 / 20 °C

Era

Sot era do të fryjë mesatare, ndërsa në bregdet deri e fortë.