Moti për sot, bëhuni gati për temperatura përvëluese


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Nga dita e premte, vendi ynë do të përfshihet nga një valë e madhe të nxehti.

Temperaturat do të arrijnë kulmin ditën e hënë dhe të martë dhe shkojnë deri në 40 gradë.

Shërbimi Meteorologjik Ushtarak ka publikuar sot një foto me temperaturat nga dita e premte deri të martën.

Kështu, të premten në vend do të ketë rritje temperaturash. Ato do të variojnë nga 33 gradë celsius në zonat malore në 38 gradë në bregdet.