Mosbindja civile, plas gallata në rrjet. Shihni këto meme (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Opozita e bashkuar ashtu siç kishte paralajmëruar ka bllokuar katër rrugët kryesore në vend për të paralizuar qarkullimin e automjeteve të qytetarëve si formë revolte ndaj qeverisë. Pavarësisht zhvillimeve dhe raportimeve mediatike, rrjetet sociale që janë të njohura për memet pikante që përcjellin, janë përpjekur të ironizojnë disa momente.Më poshtë do të njiheni me disa prej punimeve më interesante.