Mori mandatin e Tavos, betohet deputetja e re e Gjirokastrës


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Pas leximit të tekstit të betimit, 7 deputetet e rinj te opozites janë ngritur në këmbë njeri pas tjetrit dhe kanë thënë: Betohem

I pari qe Lefter Maliqi dhe më pas, Alban Zeneli, Ligoraq Karamelo, Majlinda Halilaj, Ediola Braha, Edlira Hyseni, Elda Hoti.

Ediola Braha mori mandatin e Vangjel Tavos në Kuvend.