Mister në Kinë, zhduket bankieri i njerëzve me pushtet


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Në Kinë ka humbur Xiao Jianhua, miliarderi 46 vjeçar i cili është i njohur për kontaktet e tij me persona me pushtet në Pekin.

Të premten në vigjilje të vitit të ri kinez, që shënonie dhe mbylljen e bursave për 1 javë, themeluesi i “Tomorrow Group” u mor nga punonjës civilë të policisë në Hong Kong dhe u transferua në Kinë.

Xiao ka nënshtetësi kanadeze dhe një pasaportë diplomatike.

Kjo nuk është hera e parë që miliarderi kinez, personi i 32-të më i pasur në Kinë, me një pasuri prej 5.5 miliardë euro vihet në qendër të vëmendjes.