Mirela Kumbaro prezanton Luiza Mandin në Libohovë. Nis fjalen duke lexuar nenin 325 të Kodit Penal: Kush cënon zgjedhjet shkon në burg (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Ish-ministrja e Kulturës dhe njëherazi deputete e Gjirokastrës mori pjesë ne takimin elektoral tē Luiza Mandit ne Libohove. Kumbaro e nisi fjalen e saj duke lexuar nenin 235 të Kodit Penal i cili parashikon dënim me burg për të gjithē ata qē cenojne procesin zgjedhor. Me tej Kumbaro evidentoi disa nga punet publike te bera ne Libohove gjate kater viteve dhe kerkoi mbeshtetje per Luiza Mandin. Per te vijuar me investimet tha Kumbaro, duhet te votebesojme Luiza Mandin dhe Partine Socialiste. Sa i perket 30 qershorit ajo u shpreh se kjo date eshte e pakthyeshme dhe se askush nuk i pengon dot qytetaret per te votuar.