‘Mirë se erdhe Edi Rama, ti je burrë që s’do reklama’, ja teksti i këngës që Goliku këndoi mbrëmë para Edi Ramës


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një ditë më parë në Tepelenë, kryeministri Edi Rama u prit me këngë polifonike nga Golik Jaupaj dhe grupi i tij. Goliku madje, që dikur i ka kënduar edhe Enver Hoxhës, dje i kishte ngritur këngë kryeminstrit Edi Rama. Teksti i saj është ky që lexoni më poshtë.

Mirë se erdhe Edi Rama.,/
Ku nuk të ka shkuar fama.,/
Në Amerikë te Obama.,/
Ti je burrë që s’do reklama.,/

Sot kjo kala me bedena.,/
mirëseerdhe: Tepelena.,/
Po të pyeç popullsinë.,/
Thonë të gjithë duam Edvinë.,/

Ja e bën ti Shqipërinë.,/
Ja të tërë ramë në greminë.,/
Je i madh, je burrë shteti.,/
të njeh globi, gjithë mileti.?//

Më krahë Gramozi, Tërmeti.,/
ndriçon si meteor deti.,/
Ti e ke mendjen të artë.,/
lum ne që të kemi fat.,//

Shkëmbënjtë e Bënçës e lart’.,/
do ti bësh autostradë.,/
Më datën 30 qershor.,/
do ti marrç frenat në dorë.,//

Kryeministri ynë madhor.,/
Na rrofsh sa mali Tomorr.,/
Ne kalane me bedena.,/
të thotë rrofsh gjithë Tepelena.,//
Ref…
Mirë se vini, mirë se vini.,/
miq edhe të ftuar.,/
Na ka ardhur Edi Rama,/
në sofrën e shtruar.,//

Në 30 qershor.,/
do bënet votimi.,/
Kjo është e vërteta.,/
ky është dhe provimi….