Meta ndez rrjetin: E para Monika, pastaj Shqipëria… (FOTOT)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Ilir Meta ka ndezur rrjetin, pasi tha se do të anulojë zgjedhjet. Vetëm se ky veprim duket se do t’i kushtojë postin e presidentit. Më poshtë po ju sjellim disa meme, se si e sheh me humor rrjeti, situatën e krijuar.