Mërzitja e socialistëve nuk ka rëndësi. Emërimi i Irena Karagjozit është një lajm i mirë në Gjirokastër


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube