Memaliaj, shkrumbohet plotësisht një shtëpi


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një banesë është djegur plotësisht në Memaliaj. Bëhet fjalë për shtëpinë e shtetasit Ramadan. B, në lagjen nr 1 të qytetit. Mësohet se zjarri ka shkrumbuar të gjitha pajisjet e shtëpisë, ndërkohë që fatmirësisht nuk ka persona të lënduar. E zonja e shtëpisë sapo ka parë shkëndijen e zjarrit ka njoftuar Repartin Zjarrefikës të Tepelenës e cila ka ardhur 60 minuta me vonese.