Marrëveshja e detit me Greqinë, plas gallata në rrjet (FOTO)

Që prej pasdites së djeshme, në rrjetet sociale ka shpërthyer një furi komentesh, me frikën se po i falet det Greqisë. Situata u qetësua disi pas sqarimeve të autoriteteve shqiptare. Megjithatë, në rrjet vazhdojnë spekulimet dhe frika se mos Edi Rama po “kurdis” diçka të keqe në kurriz të Shqipërisë. Si zakonisht, në raste të tilla nuk mungon as humori. 

One Response to "Marrëveshja e detit me Greqinë, plas gallata në rrjet (FOTO)"

  1. zekthi   31 Janar, 2018 at 3:25 pm

    U tretet duke e dhene copa copa dhe duke akuzuar njeri tjetrin.
    Jepeni te gjithe siç e kane kerkuar dhe e kerkojne edhe sot , te shpetoni njehere e mire dhe thyeni qafen se na plaset 30 vjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.