Luftëtari tashmë është vetëm një emër. Të premten largohet një tjetër futbollist


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Luftëtari është vetëm një emër tashmë si skuadër dhe me shumë gjasa mund të shkrihet për shkak se nuk ka më financa për të garantuar garën në sezonin e ardhshëm në Superiore. Nga sa bëhet e ditur, nga bluzinjtë është larguar Ramadani, kapiteni i sezonit të shkuar. 

Ndërkohë janë edhe katër lojtarë të tjerë të cilët klubi në konvertim të rrogave të 3-4 muajve të fundit të sezonit të shkuara, të pa marra t’u japë letrat duke qenë se kanë edhe nga një vit kontratë.

Donald Rapo, Donaldo Açka dhe Aurel Demo si dhe Maldin Ymeraj nuk do të jenë më pjesë e Luftëtarit dhe kjo është thuajse zyrtare. Futbollistët e mësipërm kanë qenë edhe në Gjirokastër në fundjavën e shkuar dhe kanë mbetur të zhgënjyer nga fakti se askush nuk i ka pritur, ndaj edhe tashmë janë të larguar nga Luftëtari…!