Lista e kandidatëve të PS-së për Këshillin Bashkiak të Delvinës (Emrat)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Argjirolajm.net zbardh listën me emrat e kandidatëve të Partisë Socialiste për Këshillin Bashkiak të Delvinës.