Lëviz në rrugë me makinë 500 mijë euro-she, kush është djali i biznesmenit të fuqishëm shqiptar?


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Andi Geci është i biri i biznesmenit të fuqishëm Rame Geci. I ati i cili shënon një pasuri prej 100 milion dollarësh është pronari i 15-katëshit dhe firmës së ndërtimit “Geci” sh.p.k. Ai njihet si shqiptari i katërt më i pasur në vend dhe pasuria e tij është një “perandori”. Geci Junior ka në pronësi një automjet të tipit të fundit, një “bishë” që kushton miliona. Rolls Royce Ghost, seria 2, extended wheel base (versionin 6 metrat i gjatë) dhe me një motor 6.6 L v12. Automjeti kushton plot 500 mijë euro, thënë ndryshe gjysmë milioni euro dhe mund të themi se është makina më e shtrenjtë që ka hyrë ndonjëherë në Shqipëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.