Lajthit Neritan Ceka: Ju zëntë buka e kalamajve nëse shkoni në votime (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Ish-kreu i Aleancës Demokratike dhe një prej figurave kryesore të politikës post-komuniste, Neritan Ceka, ka shpërthyer mbrëmjen e djeshme me mallkime ndaj atyre që do të votojnë në 30 qershor.

“Shqiptarë, ju vraftë Zoti dhe ju qërrofshin sytë nëse votoni. Ju zëntë buka e kalamajve”, tha Ceka ndër të tjera, teksa shtoi se të drejtën e votës e ka sjellë ai me disa shokë. Kujtojmë se Ceka ka shërbyer edhe si këshilltar i ish-kryeministrit Berisha.