Kushte skandaloze dhe produkte të skaduara, shihni këtë restorant në Llogara (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar dy biznese në Llogara, njeri restorant dhe tjetri piceri, të cilët kryenin veprimtari në kundërshtim me standardet e sigurisë ushqimore si dhe në kushte të rënda higjeno-sanitare.

Ndaj tyre janë vendosur gjoba për kushte të rënda higjeno-sanitare dhe produkte të skaduara si dhe u është bërë bllokimi i pjesshëm i aktivitetit.Ndiqni pamjet e marra në këto dy subjekte: