Kur i keni lënë pushimet? Ja çfarë do të ndodhë me motin dy javët e fundit të gushtit


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Për një pjesë të pushuesve, të cilët kanë bërë plane për të bërë plazh gjatë gjysmës së dytë të gushtit, janë me fat pasi temperaturat janë në favorin e tyre.

Meteorologët thonë se nga dita e enjte ka nisur një rënie e lehtë, me jo më shumë se 1 gradë celcius. Pavarësisht shirave të lehtë lokalë, temperaturat do të vijojnë të mbeten të larta, deri në 38 gradë celsius. Në javët e fundit të gushtit, pritet një fuqizim i të nxehtit afrikan.