Kumbaro për Fatos Arapin: Sinonim shqiptar i poetit. La pas kryeveprën e botës, poezinë

Na ndiqni në Facebook dhe Instagram:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro ka shprehur një mesazh ngushëllimi për ndarjen nga jeta të poetit Fatos Arapi. “Fatos Arapi, sinonim i pashmangshëm shqiptar i Poetit, ndahet vetëm fizikisht nga jeta duke lënë pas kryeveprën e botës letrare, Poezine!”, thotë Kumbaro.

Më tej ministrja e Kulturës e mbyll mesazhin e saj me një poezi të Arapit.

Sepse siç thotë ai vetë:

“Jeta është stacion ndarjesh e takimesh.

Jemi përherë udhëtarë

dhe ndër duar, bagazh të pandarë,

një valixhe të vogël

përpjekjesh, sulmesh, kujtimesh”

Lamtumirë POET! 

Sondazh: Votoni personazhin e vitit 2018 në Gjirokastër (lista me 10 kandidatë)