Kryetari i ‘OMONIA-s’ takon liderin e opozitës greke. Mitsotakis ‘kërcënon’ Shqipërinë: S’ka integrim në BE pa respektuar minoritetin


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Kryetari i partisë opozitare në Greqi Demokracisë së Re, Kyriakos Micotaqis ka pritur në zyrën e tij në Parlament kryetarin e shoqatës demokratike kombëtare të minoritetit grek në Shqipëri ‘Omonia’, Vasil Kajo.

Kreu i ‘Omonia’ paraqiti çështjet me të cilat përballet sot pakica etnike greke në Shqipëri, si dhe vlerësoi kontributin historik të ish-kryeministrit Konstandin Micotaqis në promovimin e kërkesave të tyre.

Kryetari i Demokracisë së Re theksoi interesin e tij të vazhdueshëm për pakicën etnike greke, duke theksuar se kursi evropian i Shqipërisë shkon përmes respektimit të të drejtave të tij.

©ArgjiroLajm.net