Kriza politike/ Zbulohet kur do të takohen Rama dhe Meta


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Ditën e sotme në studion e emisionit “Trokit” në INTV ka qenë i ftuar astrologu Jorgo Pulla i cili ka bërë një parashikim mujor. Astrologut Pulla i janë dhënë dy data, nga moderatori i emisionit, për të parë kombinimet e tyre dhe i është thënë se dy personat janë një një konflikt me njëri tjetrin.

Më konkretisht Pullës iu dha data 24 mars që përkon me ditëlindjen e presidentit Ilir Meta dhe 4 korrik që përkon me ditëlindjen e kryeministrit Edi Rama.

Në lidhje me këto dy data astrologu u shpreh se së shpejti do të ketë një zgjidhje, me ndërhyrjen e një pale të tretë. Sipas tij, deri me datë 9 korrik diskutohet vetëm fjalë ndërkohë që lëvizje konkrete do të ketë ndërmjet datave 17 dhe 26 Korrik ku parashikon edhe një zgjidhje.

“Zgjidhje ka, sesbën, nga një palë e tretë. Diskutohet, vetëm fjalë deri në datën 9. Konkrete, stabilizime, mundësira ka 17 Korrik – 26 Korrik. Zgjidhje”,-deklaroi Pulla.

Tashmë nuk ngelet gjë tjetër vetëm të presim dhe të shpresojmë në një parashikim të saktë të astrologut.