KQZ thërret 14 kandidatë të PD dhe LSI të marrin mandatin (Emrat)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u ka dërguar sot zyrtarisht njoftimin 14 kandidatëve në listat vijuese nga PD dhe LSI, për të marrë mandatin e deputetit. Kandidatët kanë 10 ditë kohë për të dorëzuar formularin e vetëdeklarimit. Nëse ata nuk e dorëzojnë brenda këtij afati, rrjedhimisht mandati i tyre digjet, dhe KQZ njofton me radhë kandidatët e tjerë deri në shterimin e listës.

PD Tiranë

Fuat Haxhiymeri

Blendi Sulaj

Flamur Hoxha

Fatbardh Plaku

PD Lezhë

Zamira Mernica

PD Elbasan

Arben Elezi

Fitimtar Zekthi

Blendi Himci

PD Dibër

Agron Qoku

PD Vlorë

Adriatik Alimadhi

Hariz Mema

LSI Fier

Marsela Ahmetaj

LSI Vlorë

Enada Koçiraj

LSI Shkodër

Amra Barova

Kujtojmë se një ditë më parë, KQZ u dha mandatin e deputetit edhe 5 kandidatëve nga listat shumemërore të PD dhe LSI. Tre deputetë të rinj janë nga LSI, pasi Edjola Braha mori mandatin e Vangjel Tavos, Elda Hoti të Vitkor Tushës dhe Edlira Hyseni të Nora Malajt. Dy të tjerë që morëm mandatin vitin nga lista e PD-së. Lefter Maliqi mori mandatin e Astrit Veliajt, ndërsa Majlina Halilaj mandatin e Lulzim Bashës. Deri më tani KQZ u ka dhënë mandatin 11 kandidatëve nga listat e PD dhe LSI.

11 kandidatët e PD e LSI që kanë marrë mandatin

Ralf Gjoni (ka dorëzuar formularin e vetëdeklarimit)

Ligoraq Karamelos zëvendëson Ervin Salianjin

Alban Zeneli zëvendëson Flamur Nokën

Aurora Mara zëvendëson Edmond Haxhinaston

Ylli Shehu zëvendëson Floida Kërpaçin

Edmond Rrushaj zëvendëson Endrit Brahimllarin

Enver Roshi zëvendëson Përparim Spahiun.

Edjola Braha zëvendëson Vangjel Tavon

Elda Hoti zëvendëson Vitkor Tushën

Edlira Hyseni zëvendëson ë Nora Malajn

Lefter Maliqi zëvendëson Astrit Veliajn

Majlina Halilaj zëvendëson Lulzim Bashën