Konispol, digjen qëllimisht 7 dynym vreshta, arrestohet piromani


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Shtatë dynym vreshta, hardhi, pronë private e A.Sh.dhe B.Sh. në Konispol janë djegur qëllimisht nga një i ri nga fshati Shalës. Zjarrvënësi u arrestua. Ai quhet Sajmir Abduli. Ky person u kap duke i djegur vreshtat dy ditë më parë, në datë 12 shtator 2018, në vendin e quajtur “Haliqe”, Shalës. Materialet i kaluan Prokurorisë për veprën penale “Shkatërrimi i pronës me zjarr”, parashikuar nga neni 150 i Kodit Penal.

© ArgjiroLajm.net