Kjo mësuese e pianos do t’ju lërë pa fjalë, shihni FOTOT


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Është kjo historia e Allegra Cole, mësuese pianoje, 48 vjeçe, nga Sallt Llejk Siti, në Jutah. “Nuk është silikon, por një zgjidhje fiziologjike, me pak fjalë kam një aparat nën muskujt e gjoksit që e kam vendosur prej vitesh”, – ka deklaruar gruaja “bombë”, e cila nuk pretendon të këmbëngulë se zgjedhja e saj është normale. “Unë nuk dua absolutisht të jem normale”. Por ndërhyrja në gjoks nuk është e vetmja që ajo i është nënshtruar. “Kam bërë edhe fundshpinën”. Një ndërhyrje për ta bërë trupin në mënyrë “proporcionale”. “Jam shumë e lumtur, e dua trupin tim. Bashkëshorti im? Është i lumtur që unë jam e lumtur”, – deklaron Allegra, e cila ka vendosur ta ndërmarrë këtë rrugë pikërisht për kënaqësinë e të shoqit tetë vjet më të mirë në moshë. “Të gjithë bëjmë diçka që na pëlqen dhe për të gëzuar personat me të cilët qëndrojmë”. 

auto_Allegra_Cole111515961454

auto_Allegra_Cole101515961444

auto_Allegra_Cole81515961458

auto_Allegra_Cole71515961459

auto_Allegra_Cole61515961461

auto_Allegra_Cole51515961462

auto_Allegra_Cole21515961467

auto_Allegra_Cole1515961470

auto_ac2_1515957248-98211441515960613

auto_ac_1515957248-57337081515960612