Kjo është politikania më seksi në botë. A mund ta zgjidhë krizën në Shqipëri? (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Ajo konsiderohet si një nga politikanet më seksi në botë.

Bëhet fjalë për Nicole Minetti, e cila është futur në politikë nga Silvio Berluskoni dhe u bë e famshme pasi i siguronte femra këtij të fundit, për orgjitë që bënte.

32-vjeçarja është fotografuar duke pushuar në SHBA, dhe natyrisht që ka tërhequr vëmendjen me format e saj super seksi.

nicole_1494059244-3936326nicole-3_1494059247-6518528

nicole-5_1494059248-1848242