Kishte lezet në kohën e LSI-së…


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një qytetar ka zgjedhur të publikojë një fotografi gjatë zgjedhjeve të kaluara ku shfaqet i buzëqeshur.

Ai mban në duar një pako ushqimore e cila ka të stampuar logon e Lëvizjes Socialiste për Integrim dhe sloganin e saj të fushatës.

Fotografia është bërë virale në rrjetet sociale ku e kanë konsideruar si “kohët e bollëkut”, për shkak të “misionit humanitar” që ndërrmerte LSI në prag të çdo gare elektorale.