“Kishte 4 lidhje paralele”/ Aktori i Portokallisë demaskon ish-të dashurën (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Aktori i Portokallisë ka shpërthyer në Instagram kundër ish-të dashurës, fill sapo marrëdhënia e tyre ka marrë fund. Siç kuptohet nga një sërë mesazhesh ofenduese, ndarja ka ardhur si pasojë e tradhtisë, ku sipas tij “ajo kishte 4 lidhje paralele”. Aktori ka bërë publike disa mesazhe, emrin dhe foton e ish-të dashurës, të cilat për arsye privatësie nuk po i publikojmë.