Këshilli Bashkiak Këlcyrë, ja kush janë 15 kandidatët e PS-së (Emrat)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

15 emra kandidon Partia Socialiste për Këshillin Bashkiak të Këlcyrë në zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Argjirolajm.net zbardh listën e depozituar në KQZ. Renditja e kandidatëve është si më poshtë.

1.Hodjan Selmani

2.Nazike Isufaj

3.Tatjana Dhosi

4.Riza Abdallaj

5.Jola Aliaj

6.Ilir Qazimi

7.Kleand Kasaj

8.Begzana Okolishta

9.Mariglena Kaso

10.Majlinda Ago

11.Alion Murtollari

12.Polikseni Coli

13.Luljeta Dosti

14.Edison Delilaj

15.Alma Dule