Këshilli Bashkiak i Dropullit, ja kush janë 21 kandidatët e PS-së (Emrat)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

21 emra kandidon Partia Socialiste për Këshillin Bashkiak të Dropullit në zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Argjirolajm.net zbardh listën e depozituar në KQZ. Renditja e kandidatëve është si më poshtë.

1.Elefteria Karanxha

2.Panajot Lula

3.Marjeta Xhumba

4.Foto Zhonga

5.Donika Bauci

6.Anastas Iso

7.Vjoleta Ndrico

8.Panajot Dhefto

9.Eljona Mano

10.Dhimitraq Paspali

11.Maria Jovani

12.Llaokrati Konomi

13.Luljeta Pirali

14.Kristo Varsami

15.Zhaneta Dralo

16.Maksi Qendro

17.Angjeliqi Praso

18.Fotion Saqellari

19.Alketa Basho

20.Theodhor Dhima

21.Kostandina Doko