Këngëtari i njohur shqiptar humb njeriun më të dashur!


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Këngëtari i njohur Gena ka humbur një njeri shumë të shtrenjtë, nënën e tij. Ai ka publikuar në rrjete sociale një foto të saj me fjalë mjaft të ndjera. “U prefsh në paqe nëna ime, do të doja të të mbaja dorën në frymën tënde të fundit por nuk isha aty. Do të mbetesh gjithmonë nëna ime e shtrenjtë, mbretëresha ime. Një ditë do jemi së bashku. Zoti qoftë me ty aty.. Amen…. Asgjë s’do ma mbushë mungesën tënde. DO më mungosh gjithmonë e shtrenjta ime,”-përfundon këngëtari në rrjete sociale. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.