Këlcyrë, dhunë në familje, djali rreh babain dhe motrën


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një tjetër rast i dhunës në familje. Policia e Përmetit thotë se u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm, për shtetasit Sh.H, vjeç 76, banues Këlcyrë, si dhe për vajzën e tij M.H, vjeçe 21, pasi djali i tij ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj tyre. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

© ArgjiroLajm.net