Kaos me trafikun në Sarandë, bllokohen hyrje-daljet e qytetit (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Saranda është paralaziuar nga trafiku rrugor paraditen e sotme. Të gjitha akset hyrëse dhe dalëse janë të bllokuara për shkak tê fluksit të lartë të pushuesve që kanë mbërritur në qytet.

Rrugët e ngushta, ndërtimet kaotike dhe mungesa e vendeve të parkimit e bëjnë të pamundur lëvizjen me makinë në këto ditë gushti. Edhe policia rrugore duket e dorëzuar përballë kësaj situate.

Nëse do të ketë ndonjë urgjencë mjekësore, të shkosh në spital është mision i pamundur. Shihni fotot që sjell Argjirolajm.net