Kakavijë, pala grek u ‘plas buzën’ emigrantëve shqiptarë, pritje në radhë prej orësh


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Radhët e gjata të trafikut në pikat kufitare të vendit tonë janë rikthyer sërish.

Emigrantët shqiptarë që kthehen nga Greqia për të kaluar pushimet e verës në atdhe po qëndrojnë të bllokuar në Doganën e Kakavijës prej mëse 3 orësh.

Shkak i krijimit të këtij trafiku është bërë pala doganore greke, e cila nuk po punon me të gjitha sportelet, ndryshe nga ajo shqiptare.

Gjatësia e krijuar nga radha e automjeteve shkon deri në 1 km. Trafiku në pikën kufitare të Kakavijës është një fenomen që përsëritet çdo stinë verore.