Kakavijë, arrestohet 53-vjeçari nga Gjirokastra. Ishte në kërkim për dy vepra penale

Na ndiqni në Facebook dhe Instagram:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një 53-vjeçar nga Gjirokastra është arrestuar në pikën e kalimit kufitar të Kakavijës. K.B ishte shpallur në kërkim për dy vepra penale. “Kundërshtimi i punonjësit që kryen një detyrë shtetërore ose një shërbim publik” dhe “Goditjet për shkak të detyrës”. Materiale hetimore i kaluan Prokurorisë së Gjirokastrës.

© ArgjiroLajm.net 

Sondazh: Votoni personazhin e vitit 2018 në Gjirokastër (lista me 10 kandidatë)