Jonida Maliqi shkëlqen në natën finale të “Eurovizion” (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Jonida Maliqi ka performuar në finale në skenën e “Eurvizionit” në Izrael. Ajo ka shkëlqyer edhe në performancën e sotme përpara publikut mbarë-europian.

Maliqi u prit me duartrokitje të shumta. Koreografia e saj ishte e mahnitshme, ndërsa u prit mjaft përzemërsisht. Shqipëria kaloi në finale dy ditë më parë, ku Shqipëria e mori këtë të drejtë pas votave të mbërritura në festival.

Kënga e Jonida Maliqit është vlerësuar maksimalisht edhe nga publiku. Në përfundim ajo uroi në shqip, publikun që e duartrokiti.