Ishte shpallur në kërkim për largim nga banesa, kapet në Kakavijë 51-vjeçari


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një person i shpallur në kërkim nga policia, për largim nga banesa, u gjet në pikën e kalimit kufitar të Kakavijës. Ai është shtetasi B.B, 51 vjeç, banues në Lushnje. Policia ka bërë shoqërimin e tij drejt Lushnjes sipas procedurave ligjore. Motivet e largimit prej banesës nuk bëhen të ditura.

© ArgjiroLajm.net